Društvo za psihološko svetovanje Kameleon bo v ponedeljek, 12. 11. ob 10h zjutraj začelo s prvim brezplačnim svetovalnim klepetom v Sloveniji. Na voljo vam je 40 svetovalcev ustrezne izobrazbe, pri izobraževanju katerih sta sodelovala tudi priznana strokovnjaka mag. Miran Možina dr. med. spec. psihiater, psihoterapevt in uni. dipl. psih. Dušan Kuhar, uspešen družinski terapevt. Potrebujete nasvet ali pa ga potrebuje kdo od vaših znancev? Svetovalni klepet je odlična rešitev za vse, ki bi si želeli z nekom pogovoriti o svojih težavah povsem anonimno in brezplačno. Več o e-svetovanju si lahko preberete na www.svetovalnicakameleon.si .

Bodoči svetovalci so se udeležili dvodnevnega izobraževanja, od tega večina psihologov, psihoterapevtov in specializantov oz. študentov višjih letnikov ustreznih smeri.

Svetovalni klepet bo za širšo javnost odprt vse delovne dni v tednu po vnaprej objavljenih urnikih na spletni strani www.svetovalnicakameleon.si, kasneje tudi čez vikende.

Društvo Kameleon Slovenija je prvo v Sloveniji, ki ponuja tovrsten brezplačen svetovalni klepet, izvajajo pa ga že kar nekaj let v nekaterih severnejših državah, med drugim na Danskem in na Nizozemskem.

V času, ko je Kameleonova e-svetovalnica zaprta, pa se lahko po strokovni nasvet obrnete tudi na izkušene svetovalce preko elektronske pošte info@svetovalnicakameleon.si in odgovorili vam bodo v roku 24h.

Društvo za psihološko svetovanje Kameleon je prostovoljno nepridobitno združenje. Osnovni namen društva je nuditi  brezplačno internetno psihološko svetovanje otrokom, mladostnikom,  odraslim in starejšim v stiski in organizacija prireditev za ozaveščanje  javnosti o pomembnosti duševnega zdravja. Svoje poslanstvo opravljamo  na celotnem območju Republike Slovenije.