Ne manjkajo pa niti odlični recepti naših mojstrov, nasveti za pripravo odlične zabave, zanimivosti o dunajskih zrezkih in še kaj prazničnega bi se našlo. Posebnost tokratne številka je vsekakor praznična priloga, ki razkriva odlične načine za izdelavo daril, podrobnosti o prazničnem času po svetu in seveda ne manjkajo križanke in uganke. Za vse navdušence koledarjev pa je priložen tudi setveni koledar za leto 2010.
Veselo in živahno naj bo tudi pri vas!

vzajemna_1209Še ne poznate revije Vzajemna? Enega najcenejših mesečnikov v Sloveniji, ki ga bere kar 113.000 bralcev po vsej državi? Cena izvoda revije namreč ne presega 1,65 €, medtem ko boste za polletno naročnino šestih številk odšteli samo 9,90 € (DDV je vključen v ceno).

Revija Vzajemna, ki jo izdaja podjetje Bistra, d.o.o., je namenjena srednji generaciji in generaciji zrelih let. V njej boste vsak mesec našli vse od novosti s pokojninskega področja, finančnega svetovanja in tovrstnih novic, socialnega varstva pa do zdravstvenih tem, ki jih nudijo naši zunanji sodelavci, strokovnjaki. Pravijo, da zdravnik zdravi, a narava pozdravi, zato vsem ljubiteljem narave ponujamo tudi kakovostne prispevke o flori in favni naših sodelavcev, ki se s tovrstnimi področji ukvarjajo že vrsto let.

Ne manjkajo pa niti zabavne in razvedrilne vsebine, za vse tiste, ki radi rešujete so tu križanke, uganke in rebusi ter literarne strani in šale. Malo za šalo in malo za res – nasmejali se boste in dolgčas vam ob branju ne bo!

Vsi naročniki Vzajemne pa postanejo tudi člani Kluba Vzajemna, v katerem so združena številna podjetja, ki našim članom ponujajo blago in storitve pod ugodnejšimi pogoji oziroma s popustom. Člani Kluba pa uživajo še ostale številne ugodnosti, kot so brezplačna kartica K 13-a Slovenskih železnic, namenjena upokojencem in starejšim nad 60 let, izleti in brezplačna predavanja ter še marsikaj koristnega.

Ker revija ni v prosti prodaji, je namenjena samo naročnikom. Nanjo se lahko naročite na telefonski številki 01/436-13-62, po pošti na naslov Revija Vzajemna, Parmova 41, 1000 Ljubljana ali pa na spletni strani www.vzajemna.eu.