Da bi popestrili svoj zunanji videz si po navadi izberemo novo torbico, ki lepo sodi k zunanjim oblačilom. Danes so ženske ves čas v gibanju, zato potrebujejo torbico, ki lahko nosi veliko težo – ličila, mobilne telefone, elektronske naprave … Ne potrebujejo zgolj torbice, ki je lepega videza – potrebujejo elegantno torbico, ki je prostorna in zagotavlja najboljše funkcionalnosti.

Za posebne efekte torbic poskrbijo majhni dodatki, ki so narejeni predvsem iz različnih kovin. Letošnja moda torbic posnema kavbojke in gamaše, kratke jakne ter tunike. Moderne so torbice različnih oblik, velikosti in barv, narejene v različnih stilih. In prav v skladu s to modno podobnostjo letos na srečo obstaja nekaj spominov na trende iz preteklih sezon, kar zagotovo ne bo naredilo tako velikega prepada v vaši garderobi. To jesen in zimo vam predstavljamo nekaj trendov, ki bodo ohranili ljubiteljice torbic v vas:

Vrečaste oblike torbic bodo polepšale zimske dni

Vrečaste oblike torbic bodo polepšale zimske dni

Barve.
Nekatera modna pravila so zagotovo mrtva. Pravilo, da torbica ustreza barvi vašim čevljem je zagotovo že mimo. Z večino oblek se bodo lepo ujele torbice osnovnih barv kot so beige, rjava, črna in temno modra.

Vrečaste oblike torbic bodo polepšale zimske dni in z njimi boste lahko v središču pozornosti.

Združevanje oblike in usnja bo prava odločitev

Združevanje oblike in usnja bo prava odločitev

Oblika.
Oblika in funkcija bosta nadomeščali sproščen videz preteklosti. Upoštevajte svojo višino in postavo, in izberite torbico, ki poudari vaš slog.

Poliran videz strukturirane ročne torbice je vredna vsakršne naložbe, saj spada v kategorijo klasičnih torbic.

Metalne torbice - glamuroznost vaše garderobe

Metalne torbice - glamuroznost vaše garderobe

Metalno.
Ni potrebe, da od zadnje sezone opustite svoje torbice metalnih barv, saj so vroče kot kdajkoli prej in dodajo malo glamuroznosti vaši garderobi.

Poživite svoja oblačila s torbo v sijočih kovinskih odtenkih, ki bodo naravnost žareli.

Kačji vzorci.
Razkošni vzorci kot sam izdelek so zagotovo torbice iz kože krokodila, noja ali pitona, ki so tako zelo zaželeni. Torbe v vzorci kačjih kož se podajo skoraj k prav vsaki kombinaciji oblačil.

Torbica z vzorcem kačjih kož je ena najbolj zavidljivih torbic

Torbica z vzorcem kačjih kož je ena najbolj zavidljivih torbic

Torbica s sponko je še posebej modna

Torbica s sponko je še posebej modna

Sponka.
Častitljiva sponka na torbici je še vedno priljubljena za večer v mestu ali preprost dan, ko želite, da se vaša ramena spočijejo od velikanskih vrečastih torb.

Prešite, prepognjene, nagubane – ne glede na vašo izbiro, letos je modna klasična torbica s sponko.

Torbice v večbarvnem lakastem usnju

Torbice v večbarvnem lakastem usnju

Sijaj.
Kdo pravi, da mora biti pozimi temno? Naj bo v vaši garderobi tudi svetleča torbica z lakastim usnjem v katerokoli obliki, barvi ali velikosti.

Torbica naj bo v več barvnem lakastem usnju, ki je videti kot elegantno slikarsko olje.

Kovinska naramnica.
Namesto »navadnih« naramnic so letos modne naramnice iz kovine, ki zagotovo spominjajo na eno najbolj kultnih torbic vseh časov.

Torbice s kovinskimi naramnicami so idealne za večerne priložnosti

Torbice s kovinskimi naramnicami so idealne za večerne priložnosti

Elegantne, prešite torbice z naramnicama, ki sta prepleteni z zlato verigo, lahko uporabite kot modni dodatek.

Ženska torbica je sestavni del obleke, ki lahko pove praktično vse o vas. Večina žensk, ki so rade vedno v celoti oborožene, lahko ostanejo pomirjene – velike in udobne torbe so še vedno v modi. Usnje, tekstil, kovine, ali leseni ročaji so modna zapoved. Barvna lestvica je zelo široka in neomejena, vendar med priljubljenimi so rdeča, črna, barva oljke in borovnice.

Na policah trgovin in spletnih trgovcev je letos izbira torbic zelo pestra. Na trgu je veliko torbic, ki so elegantne, prestižne, drage, priložnostne, dostopne. Ne pozabite pa, da je torbica izraz vaše individualnosti. Majhne ali velike, elegantne ali praktične, izbira je vaša.
logo1