Pismo, ki nam ga je poslala gospa Ljudmila, sicer ni edini odziv, ki smo ga prejeli in lahko se pohvalimo, da so pravzaprav vsi odzivi izredno pozitivni. Vseeno pa smo se odločili, da to pismo izpostavimo. V vednost in za motivacijo vsem, ki se na novo spoprijemate z modernimi tehnologijami.

Želimo vam, da si nikoli ne bi odnehali postavljati nove cilje in obupali nad vlaganjem v znanje. Brez skrbi, ko boste osvojili nove spretnosti in znanja, bo vloženi trud zagotovo poplačan. Če ne drugače, boste nagrajeni z očutkom, da zmorete! Sicer pa ne pozabite: učimo se celo življenje!

Lepo pozdravljeni !

Kar nekaj časa že nimamo več nobenih stikov. Kako ste kaj? Kako kaj ekipa?  Verjetno zopet pripravljate kakšen nov projekt in ste zelo zaposleni.

Meni je še vedno v veliko veselje,  ker sem se lani pri vas naučila toliko novosti o računalništvu. Pridobljeno znanje mi tako prav pride in mi je v  veliko zadovoljstvo. Nekaj svojih idej sem na podlagi znanja, ki sem ga pridobila prav pri vas z delom na računalnik že uresničila.

Svojo spletno stran še vedno dopoljnjujem. Nekaj novega sem dodala na straneh: Galerija, Razstave, Srečanja in Vitez Ostrovrhar. Zelo sem vesela, ker imam vsak dan nekaj novih obiskov. Pravzaprav pa me zelo veseli, ker so ti obiski skoraj iz držav vsega sveta. Poleg Slovencev je trenutno največ obiskovalcev prav iz ZDA in to kar približno 8%. Vesela sem, če so jim moja dela všeč in si z njimi lahko kaj pomagajo.

Zelo pa sem vesela tudi, ker živim v tem času tolikšnih tehničnih možnosti. Internet je prekrasna stvar. Odkar ga uporabljam, se je na mojem poštnem spletu pojavilo toliko znancev in prijateljev. In kako enostavno je komunicirati z njimi  – kar od doma.

Meni kot invalidu to zelo veliko pomeni, saj so s tem odpravljene ovire glede razdalij in poti. Občutek osamljenosti je kar izginil. Imam veliko prijateljic. Razveseljujemo se z novicami, fotografijami ter raznimi zanimivimi posnetki.

Zopet je leto naokoli in bližajo se prazniki. Še vedno se spomnim potice, ki ste jo lani prinesli pred praznikom na tečaj. Kako slastna je bila v prijetni skupini. Babica Zlatka mi še vedno v kuhinji, kjer se najve zadržujem, dela družbo in tudi po internetu jo večkrat obiščem.

Imejte se lepo in veselo v pričakovanju praznikov. Novo leto naj bo prijazno za vso vašo ekipo, nakloni naj vam veliko dobrih idej, delovnih uspehov, predvsem pa veselja in zadovoljstva ob tem.

Prisrčno pozdravljam vas in vse udeležence ekipe.

Ljudmila Turk