Morda opažate, da z vsako pomladjo težje prijemate drobne rastlinice, prsti so okoreli in delo z njimi ni več tako enostavno, kot je bilo včasih. Pa tudi lopata je postala težka in delo z njo naporno predvsem za hrbet, tudi mišice so po zimskem počivanju zakrnele in ne zmorejo večjih naporov.

Vsem zaspanim mišicam in sklepom bo po pomladanskem prebujanju z delom na vrtu z veseljem pomagala krema Liberin. Sestavljena je iz patentirane kombinacije maščobnih kislin  (Celadrin®), vsebuje tudi dobrodejne učinkovine iz bosvelije in nekaterih drugih rastlin, ki jih ljudje že dolgo uporabljamo za nego sklepov in utrujenih mišic. Nanašamo jo lahko na vse sklepe in mišice, olajšanje pa občutimo že v pol ure po nanosu.

Za celostno podporo sklepom boste poskrbeli še z uživanjem Liberin kapsul. Vsebujejo isto patentirano učinkovino Celadrin® , kot krema Liberin in po zaužitju dolgoročno skrbi za sklepe od znotraj.

S tako negovanimi in »podmazanimi« sklepi bo delo na vrtu lažje. Želimo vam dobro letino in polno shrambo domače marmelade!

Liberin lahko dobite v vseh lekarnah in specializiranih trgovinah, za enostaven nakup pa se lahko odločite že zdaj (http://www.carso.si/liberin-skrb-za-zdravje-sklepov).

Oglasno sporočilo