Pisala nam je namreč Ljudmila Turk, ena izmed udeleženk delavnic, ki smo jih organizirali v okviru projekta Kulturna spletanja. Njenih besed smo se zelo razveselili, zato bi radi nekatere od teh misli delili tudi z vami, zvestimi obiskovalci našega portala. Preberete jih lahko v nadaljevanju.

Avtor: Ljudmila Turk

Ker je gospa Ljudmila v prvi vrsti slikarka, predana umetnosti in ustvarjanju, pa nas je razveselila še z eno gesto. Svoje praznične motive je namreč pripravljena deliti z našimi bralci in bralkami v obliki elektronskih voščilnic. Tako lahko njene umetniške izdelke že danes poiščete med našimi e-razglednicami in jih v obliki čestitke in voščila pošljete svojim najdražjim.

V kolikor pri voščilih težko najdete prave besede, imamo rešitev tudi za to težavo: vabimo vas k ogledu zbirke božično-novoletnih voščil, ki smo jo pripravili prav v ta namen. Naj vam lepe misli, zbrane na enem mestu, služijo kot inspiracija v teh malo manj svetlih časih.

Za konec naj vam v imenu celotne ekipe zaželim srečen božič in vse lepo v novem letu. Ker tudi vi lahko pripomorete k širjenju prazničnega vzdušja pa vas še enkrat vabim, da se spomnite vaših dragih in jih razveselite s katero od elektronskih razglednic.

Srečno 2013!

 

Dragi mentorji Kulturnih spletanj !

Kar tri leta je že minilo, ko smo se na Osnovni šoli Valentina Vodnika med šolskimi klopmi učili abecedo računalništva in s skupnimi močmi ustvarjali naše spletne strani.

Takrat sem bila še zelo nebogljena v znanju računalništva, pravzaprav najbolj nebogljena med kolegi. Danes pa je precej drugače. Računalnik ni le moj vsakodnevni družabnik, temveč je tudi moj pomočnik pri urejanju sprotnih stvari, je moja enciklopedija, ki me lahko popelje v neizmerni svet znanaja in raziskovanja. Internet mi odpira vpogled v širine sveta in neskončnosti vsega vesolja.

V veliko zadovoljstvo in tudi priznanje mi je še vedno moja spletna stran.  V tem času, ko jo imam, je bila moja spletna stran odprta preko štirideset tisočkrat po državah širnega sveta. Ta rezultat mi pove, da se ljudje zanimajo zanjo in, da jim je všeč. Preko nje tudi prodam kakšno sliko in dobim možnosti za razstavo svojih del. Še vedno pa dodajam razne spremembe in vsebine. V predprazničnem času sem tudi dodala novo, manjšo galerijo z naslovom Božične razglednice in vidim, da so nekaterim dobrodošle za ta praznični čas.

Vesela sem, da sem se tudi  jaz na ta način vključila v dogajanje širnega sveta in mu tudi jaz kot invalid doprinašam nekaj lepega in koristnega.

Lep in prisrčen pozdrav,
Ljudmila Turk