Ta zelo stara športna disciplina je izjemno priljubljena tako pri mlajši kot starejši generaciji. Prvi človek je stopil na smuči že nekaj tisoč let pred našim štetjem in smuči so se ves čas spreminjale – od nekdaj tesanih lesenih desk, do dandanašnjih supermodernih smuči izdelanih iz različnih umetnih materialov. Vse to in še več o smučeh in smučanju pa si preberite v reviji.

Seveda pa ne manjka starih novih rubrik, ki vsak mesec prinašajo novosti s področja pokojnin, financ, socialnega varstva, zdravstva in zanimive zgodbe vsakdanjih ljudi.

Tako smo v novo leto vstopili polni optimizma, humorja in upanja, da bodo naši bralci zadovoljni z vsebinami, ki jih ponuja vaša in naša Vzajemna! Na veliko branja v letu 2011!

Še ne poznate revije Vzajemna?

Enega najcenejših mesečnikov v Sloveniji, ki ga bere več kot 100.000 bralcev po vsej državi? Cena izvoda revije namreč ne presega 1,90 evra, medtem ko boste za polletno naročnino šestih številk odšteli samo 11,40 evra (DDV je vključen v ceno).

Revija Vzajemna, ki jo izdaja podjetje Bistra, d.o.o., je namenjena srednji generaciji in generaciji zrelih let. V njej boste vsak mesec našli vse, od novosti s pokojninskega področja, finančnega svetovanja in tovrstnih novic do socialnega varstva pa zdravstvenih tem, ki jih pišejo naši zunanji sodelavci, strokovnjaki. Pravijo, da zdravnik zdravi, a narava pozdravi, zato vsem ljubiteljem narave ponujamo tudi kakovostne prispevke o flori in favni naših sodelavcev, ki se s temi področji ukvarjajo že vrsto let.

Ne manjkajo niti zabavne in razvedrilne vsebine, za vse tiste, ki radi rešujete, so tu križanke, uganke in rebusi, pa literarne strani in šale. Malo za šalo in malo zares – nasmejali se boste in ob branju vam nikakor ne bo dolgčas!

Vsi naročniki Vzajemne pa postanejo tudi člani Kluba Vzajemna, v katerem so združena številna podjetja, ki našim članom ponujajo blago in storitve pod ugodnejšimi pogoji oziroma s popustom. Člani Kluba uživajo tudi številne druge ugodnosti, kot so brezplačna kartica K 13-a Slovenskih železnic, namenjena upokojencem in starejšim od 60 let, izleti in brezplačna predavanja ter še marsikaj koristnega.

Ker revija ni v prosti prodaji, je namenjena samo naročnikom. Nanjo se lahko naročite na telefonski številki 01/436-31-70, po pošti na naslov Revija Vzajemna, Parmova 37, 1000 Ljubljana ali pa na spletni strani www.vzajemna.eu.